مشکلات صنایع بسته بندی
شهریور ۵, ۱۳۹۸
ادامه صادرات کاغذ بسته بندی تا سقف ۱۵ درصد / مصرف‌کنندگان داخلی نگران کمبود نباشند
شهریور ۵, ۱۳۹۸
نمایش همه

کارخانه تولید کاغذ کارتن در ملایر بهره برداری شد

کارخانه تولید کاغذ کارتن امروز /شنبه/ با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در ملایر بهره برداری شد.

مدیر کارخانه تولید کاغذ کارتن ملایر در آئین افتتاح این کارخانه گفت: برای احداث و راه اندازی این واحد تولیدی ۶۵ میلیارد و ۳۵۲ میلیون ریال سرمایه گذاری انجام شده است.
خسرو حاتمی ارزش ماشین آلات داخلی و خارجی این واحد را به ترتیب ۲۴ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال و ۶۴۵ هزار دلار عنوان و بیان کرد: این واحد تولیدی سالانه قادر به تولید ۱۰ هزار تن ورق کارتن چند لا، یکهزار تن جعبه کارتن و ۲۵۰۰ تن جعبه مقوایی چند لایه است.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح برای ۶۰ تن به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است که در صورت صدور مجوز در صدد اجرای طرح توسعه ای این واحد هستیم.
مدیرعامل شرکت خشکبار طلایی ملایر احداث کارخانه تولید کاغذ کارتن را با توجه به نیاز ۲ واحد فرآوری کشمش فعال این مجموعه عنوان کرد و افزود: سال ۹۰ با توجه به نیازمان عملیات اجرایی کارخانه کارتن سازی را آغاز کردیم.
حاتمی با اشاره به اینکه واحد فرآوری کشمش ما از سال ۷۳ از خط تولید پارچه بافی تغییر خط داد و وارد روند صادرات کشمش شد گفت: از سال ۸۰ تاکنون جزو صادرکنندگان برتر استان بودیم و سال ۹۶ نیز صادرکننده دوم کشور شدم.
وی یادآور شد: سال ۸۳ بنا به درخواست مشتریان به ویژه کشورهای اروپایی، یک واحد کشمش پاک کنی دیگر در شهرک صنعتی سهند احداث کردیم که با وجود استقرار ۱۶ واحد کشمش پاک کنی، این شهرک مشکل تصفیه خانه دارد.
مدیر کارخانه تولید کاغذ کارتن بیان کرد: به منظور ایجاد اشتغال در سطح شهرستان تصمیم به احداث مجموعه پذیرایی عطر سیب گرفتیم که سال ۹۲ عملیات اجرایی آن آغاز و سال گذشته به بهره برداری رسید و برای ۴۰ تن اشتغال مستقیم ایجاد شد.
حاتمی با بیان اینکه سال گذشته قول احداث یک واحد تولیدی ورق سازی را دادم و امسال محقق شد، قول مساعد داد: چنانچه مجوزهای لازم صادر شود، مرحله دوم کارخانه کارتن و ورق سازی نیز در مدت زمان یک سال احداث و راه اندازی شود.
حاتمی گفت: با توجه به جهانی و ملی شدن ملایر در حوزه انگور و منبت و ورود روز افزون گردشگران و میهمانان داخلی و خارجی، این شهرستان نیازمند احداث هتل مناسب است که قول می دهم اگر مجوز این هتل صادر شود، تا سال آینده هتل احداث و تحویل شود.
مدیرعامل شرکت خشکبار طلایی ملایر با بیان اینکه ما مرد عمل و کار هستیم و قرار است در شهر خودمان بمانیم و سرمایه گذاری کنیم ادامه داد: در مجموع در ۲ واحد فرآوری کشمش، کارخانه تولید کارتن و عطر سیب ۱۶۰ تن به صورت مستقیم مشغول کار هستند.
حاتمی با بیان اینکه خانواده ما صاحب برند ۵۵۵ است ابراز امیدواری کرد: روزی برسد که همراه پدر و چهار برادرم برای ۵۵۵ تن در این شهرستان اشتغال ایجاد کنیم و تا آن روز پای کار هستیم و نیاز به حمایت مسئولان داریم.
وی همچنین مشکل گاز در واحدهای تولیدی را مانع فعال کردن شیفت دوم دانست و اظهار داشت: شیفت دوم این واحدها را به دلیل کسری گاز فعال نکردیم.
مدیر کارخانه تولید کاغذ کارتن ضمن ابراز گلایه از بانک های عامل برای پرداخت نکردن ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات درخواستی برای خرید ماشین آلات کارخانه کارتن سازی خاطرنشان کرد: ما ۳۰ سال سابقه کار در این استان و شهرستان را داریم، بدون نیاز به رقمی تسهیلات در شهرمان مانده ایم و برای ایجاد اشتغال و تولید تلاش می کنیم.
حاتمی تنها مشکل خود را صدور مجوز و روند بروکراسی اداری در اخذ مجوزهای لازم دانست و خواستار کمک مسئولان در آسان سازی این امر شد.
با حضور مسئولان ملایر ۳۶ طرح عمرانی و تولیدی و خدماتی با اعتباری بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

دیدگاه ها بسته شده است