ضمن اینکه تمام افراد از یک ماه قبل اموزشهای لازم از طریق گرداوری مقالات بهداشتی و پیام های بهداشتی در گروه های تلگرام و فضای مجازی جهت مقابله با این بحران را دیده اند
و همچنین وسایل پیشگیرانه مانند ماسک و دستکش و …از مدتها قبل به اندازه کافی تهیه شده است.تمامی این موارد ذیل را بایستی همه پرسنل در کارخانه اجرا کنند.
۱_همه پرسنل موقع ورود و خروج با دستگاه تب سنج معاینه شده و به لحاظ سلامت جسمی کنترل میشوند.
۲_قبل از ورود به محوطه کارخانه دستها را شسته و با محلول مخصوص ضد عفونی میکنند.
۳_استفاده از ماسک و دستکش برای همه پرسنل اجباری شده
۴_فعلا تا اطلاع ثانوی برنامه شیر خوردن صبحگاهی پرسنل قطع میشود.
۵_از نهار خوردن دسته جمعی در سالن استراحتگاه اجتناب شود و هر کسی جداگانه و با فاصله هر یکدیگر نهار یا شام را میل کند.
۶_موقع خروج از کارخانه ماسکها و دستکشهای استفاده شده را در سطل مخصوص دور انداخته و در کیسه ای پلاستیکی محتویات سطل زباله را منهدم کنید.
۷_رانندگان و افراد غیره که به کارخانه میآیند را قبل از ورود کنترل کنید و یک محدوده خط قرمز برای تردد افراد خارج از کارگاه تعیین شود که وارد همه کارخانه نشوند. از تماس مستقیم با راننده ها بپرهیزید و ماشینهای بارگیری را قبل از ورود با مه پاش ضد عفونی کنید.
۸_در ورودی کارخانه یک حوضچه اهکی بگذارید که ماشینهایی که تردد میکنند لاستیکشان ضد عفونی شود.
تمام دستگیره دربها و محلهایی که احتمال تماس دست الوده به انها وجود دارد مرتب ضد عفونی کنید.