اطلاعیه مهم فدراسیون تولید کنندگان ورق و کارتن اروپا :
فروردین ۷, ۱۳۹۹
صنایع پیشران و اولویت‌دار برای سرمایه‌گذاری شناسایی شد+فهرست
فروردین ۷, ۱۳۹۹
نمایش همه

اقدامات چین برای تقویت اقتصاد پس از گسترش ویروس کرونا

گسترش سریع ویروس کرونا از شهر ووهان چین به دهها کشور باعث ترس و وحشت گسترده جهانی و همچنین کاهش شاخص بازار سهام چین شده است.

 

اما در آنجایی که برخی بی اعتمادی در بازارها می بینند، برخی دیگر آنرا فرصت به حساب می آورند.

 یورونیوز- چین تمهددات چند جانبه‌ای برای مبارزه با ویروس کرونا اجرا کرده است تا مانع شیوع این بیماری و معالجه روز افزون افرادی که به آن آلوده شده‌اند، شود. با این حال مقامات چینین اقداماتی نیز برای حفاظت از اقتصاد و تقویت تجارت انجام داده‌اند.

دومینیکو فرینی مدیر سرمایه گزارشی شرکت «اینوستیک» می گوید: «ما وضعیت را خیلی دقیق زیر نظر داریم و مانیتور می کنیم. بسیار خوشحالیم که مقامات چینی همه اقدامات احتیاطی را انجام می دهند. آنها خیلی سریع عمل می کنند.»

کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول می گوید: «محتمل‌ترین سناریویی که معتقدیم رخ می دهد سناریوی «وی V» شکل است که در آن ابتدا افت قابل توجه فعالیت‌های اقتصادی و سپس بازگشت سریع و موثر را شاهد خواهیم بود.»

بانک خلق چین میلیارد یورو نقدینکی در اواسط ماه فوریه به بازارها تزریق کرده است، اقدامی که مورد استقبال سرمایه گذاران و صندوق بین‌المللی پول قرار گرفته است.

رئیس صندوق بین‌المللی پول می افزاید: «از اقدامات چین از نظر اقتصادی استقبال می شود. اول نقدینگی تزریق کردند که حدود ۱۱۵ میلیارد دلار بود و سپس نرخ بهره را به اندازه مناسبی کاهش دادند.»

دومینیکو فرینی مدیر سرمایه گزارشی شرکت «اینوستیک» می افزاید: «سرمایه گذاری در بازارها در یک لحظه مشخص، بحران‌هایی با خودش به همراه دارد که بازار را تحت تاثیر قرار می هد و نوساناتی در پی خواهد داشت. اما تاریخ به شما خواهد گفت که این لحظه مشخص تاریخی، اثربخش ترین زمان برای سرمایه گذاری است و یک فرصت به شمار می رود و بازار چین اکنون چنین فرصت فوق العاده و بلند مدتی برای سرمایه گذاری در اختیار قرار داده است.»

مقامات چینی با انتقاداتی در ارتباط با ممنوعیت سفر و تعطیلی گسترده شهرها مواجه شده است و بسیاری منتقدین دولت سکوت اختیار کرده‌اند یا دستگیر شده‌اند اما شرکت‌های بزرگ چند ملیتی مانند اورئال و تویوتا بوشوکا خیلی سریع به اقدامات دولت چین برای مواجه با این بحران اعتماد کردند.

زوهانگ زهیکیانگ، مدیر عامل شرکت تویوتا بوشوکا می گوید: «همه کارمندان ما در شانگهای آماده بازگشت به کار هستند. علاوه بر این بیش از ۵۰ کارگر ژاپنی ما در شانگهای هستند. معتقدیم که باید از این دوران دشوار در کنار چین و همراه با هم عبور کنیم.»

در حالی که شرکت‌های فعال در چین با وجود چالش‌های موجود تلاش دارند تا اعتماد را بازگردانند پیام سازمان جهانی بهداشت روشن است: چنین بحرانی باید باعث ایجاد همبستگی شود و نه بدنام سازی.

دیدگاه ها بسته شده است