در تولید چسب برای ورق ، منشاء نشاسته چه ذرت باشد چه گندم یا سیب زمینی یا ... تاثیر معناداری بر روی کیفیت چسب ندارد . اختلاف عمده این نشاسته ها جرم مولکولی و طول زنجیر پلیمری آنهاست . بعنوان مثال نشاسته ذرت طول زنجیر بلندتری نسبت به نشاسته گندم دارد .
برخی جاها ممکن است عنوان شود که مثلا گندم بهتر از ذرت است و چسب بهتری تولید میکند یا بالعکس و... که همه این حرفها غیرکارشناسانه بوده و دلیلی بر عدم آشنایی و شناخت شیمی نشاسته و پلیمر دارد . کیفیت چسب بیشتر به شرایط آماده سازی آن ، فرمول ساخت ، بکاربردن افزودنی و... بستگی دارد تا به نوع منشاء نشاسته